210 6843095 - 6939100800

Ποιοι ειμαστε

whoweare

Ο Νίκος Γκουράρος, έχει σπουδάσει στην Αγγλία, όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο “Σχεδιασμό Κήπου και Τοπίου” στο Πανεπιστήμιο του Essex, και, στη συνέχεια, στο Πανεπιστήμιο Namur του Βελγίου με αντικείμενο την “Αρχιτεκτονική Κήπου και Τοπίου”.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2002, σε συνεργασία με τον πατέρα του, Ηλία Γκουράρο, Γεωπόνο του ΓΠΑ, δημιουργούν την εταιρία “Ηλίας και Νίκος Γκουράρος Ο.Ε.” με έδρα το Χαλάνδρι και ξεκινούν την ενασχόλησή τους με τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή εξωτερικών χώρων.

Μια συνεργασία που, συνδυάζοντας τις σύγχρονες απόψεις και την αισθητική του Νίκου Γκουράρου με την πολύχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση του Ηλία Γκουράρου, οδήγησε στη δημιουργία κήπων και εξωτερικών χώρων που εντυπωσιάζουν με τη λειτουργικότητα, την ομορφιά και την εναρμόνισή τους με το περιβάλλον.

Από το 2015 τη διεύθυνση του γραφείου αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο Νίκος Γκουράρος έχοντας δίπλα του μια μεγάλη ομάδα εξωτερικών συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι φρέσκιες ιδέες, τα καινοτόμα υλικά, η ανταπόκριση στα ιδιαίτερα ζητούμενα κάθε πελάτη και, πάνω από όλα, η αγάπη για τον Κήπο είναι τα στοιχεία – κλειδιά που καθόρισαν την μέχρι σήμερα πορεία του Νίκου Γκουράρου και αποτελούν ένα σημείο εκκίνησης για την υλοποίηση κάθε μελέτη διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου.

No comments.